Ruimtes beschermen, indelen en beveiligen dankzij de scheidingswanden van CORNIX®!

Hoogte, breedte, dikte, … Zorg voor een efficiënte indeling van uw ruimte dankzij scheidingswanden en creëer gemakkelijk nieuwe ruimtes! Panelen of wanden zorgen niet alleen voor afzonderlijke zones in uw magazijn, kantoor of industrieel gebouw, maar bieden ook bescherming tegen ongevallen in uw bedrijf. Daarnaast zorgen ze voor een duidelijke afscheiding van bureaus, voor betere akoestiek en voor bescherming tegen weersomstandigheden, …

Bij CORNIX® beschikken we over twee grote gamma’s scheidingswanden: één voor industriële omgevingen en een andere voor de indeling van uw bureaus. Elke scheidingswand wordt vervaardigd op basis van hoogstaande materialen en is dus zeer stevig. Na een analyse van uw behoeften en uw profiel stellen onze adviseurs de meest geschikte oplossing voor.

Neem contact op
Cornix, votre fabricant belge de cloisons industrielles grillagées

Onze twee systemen van scheidingswanden

Ontdek onze verschillende scheidingswanden, ontwikkeld in functie van uw ruimte en van uw verwachtingen. Onze wanden hebben een aanpasbare hoogte, breedte en soms zelfs dikte. Bovendien zijn er tal van accessoires voor onze producten, zoals deuren, wanden van dubbel glas enz.

Cornix et CorMesh, c'est une large gamme de cloisons industrielles grillagées

CorMesh®
industriële gaaswanden, staalplaat of plexiglas wanden

Cornix vous propose sa large gamme de cloisons en plexi

Alumel®
scheidingswanden voor kantoren en bureaus

Gratis en vrijblijvende offerte

Wenst u uw interieur opnieuw in te richten door de plaatsing van wanden? Wilt u de veiligheid van uw werknemers garanderen door uw palletrekken uit te rusten met antivalroosters? Of wilt u uw magazijn beter beschermen tegen weersomstandigheden? Vraag een prijsraming. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de ideale oplossing.

Vraag uw offerte