Ok Market, onze webshop met tweedehands stellingen

Ontdek onze aanbiedingen en promoties

Bent u op zoek naar een goedkoop stockagesysteem of naar betaalbare rekken? Ontdek Ok Market, de webshop van de CORNIX® groep, en bekijk onze aanbiedingen en promoties voor tweedehands materiaal, eindereeks modellen of rekken met kleine productiefouten.

Waarom deze webshop? Zo kunnen we een deel van onze producten op natuurlijke wijze verkopen en u tegelijk de kans bieden om geld te besparen. Dat betekent uiteraard dat onze stocks beperkt zijn. Vindt u dus een product dat aan uw behoeften voldoet, bestel het dan snel voordat het definitief verkocht is.

Al onze prijzen zijn exclusief B.T.W.

Onze OK MARKET is enkel beschikbaar voor leveringen in België en is dus niet beschikbaar in het Engels. U kunt echter altijd de Nederlandse of Franse versie raadplegen. (Klik op de juiste taal). Indien u een specifieke vraag heeft naar tweedehands materialen kan u ons steeds mailen op sales@cornix.eu

Een uitgebreide reeks oplossingen voor uw stockage en andere producten

Op ons tweedehands platform vindt u alles wat u nodig hebt voor de stockage van uw materiaal, ongeacht uw sector.

Ontdek bijvoorbeeld onze palletrekken, legbordstellingen, halfzware stellingen, draagarmstellingen, … Daarnaast verkopen we ook bijkomende producten zoals opbergbakken, asbakken en vuilnisbakken, archiefdozen, magazijnwagens en steekwagens, … Kortom: alles voor uw geluk, en vooral voor dat van uw portefeuille!

Hulp nodig?

Als u problemen heeft met het plaatsen van een bestelling op onze site, kunt u ons altijd bellen op
+32 (0)3/240 11 30. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons toch maar een verzoek

Neem contact op