Optimaliseer uw palletrekken met onze oplossingen op maat!

Nood aan een rekkenoplossing op maat om uw palletten te stockeren? Dankzij CORNIX® zijn problemen met de stockage van uw palletten voorgoed van de baan! We bieden een oplossing op maat aan die aangepast is aan uw goederen, ongeacht hun afmetingen en gewicht.

In functie van uw behoeften, van de beschikbare ruimte, de heftrucks en uw andere werktuigen optimaliseert u uw opslagruimte met de CORNIX®-producten. Ze worden aangepast aan de hoogte, diepte en breedte van uw magazijn. De hoogte van de laadniveaus kan worden ingesteld, zodat u een veilige opslagplaats hebt voor uw palletten, containers en andere zware kisten.

Bovendien kennen onze oplossingen optionele accessoires en verschillende veiligheidssystemen die de risico’s op een ongeval zo veel mogelijk beperken (ladderbeveiligingen, palletstops achteraan, antivalroosters, …).

Contacteer ons
Cornix, votre fournisseur belge de racks à palettes

Onze palletrekken en andere opslagoplossingen voor palletten

Elk product uit ons gamma wordt vervaardigd in onze fabriek te Nijvel en zorgt voor een aangepaste oplossing die uw medewerkers een optimale bescherming biedt. Wenst u meer informatie over een van onze producten of wenst u een gratis offerte?

Cornix, votre fournisseur pour vos racks à palettes

C-Rack®
palletrekken

Het originele palletrek C-Rack® blijft in productie!

Cornix vous propose des solutions de stockages extérieurs couverts

C-Build®
overdekte stockage

Bescherm uw goederen tegen de weersomstandigheden.

Cornix, votre fournisseur belge de racks à palettes

TraviRack®
palletrekken

Het originele TraviRack®-palletrek!

Cornix, votre fournisseur belge de rayonnages pour vos drive-in

TraviDrive®
drive-in & drive-through

Plaatsbesparing van 100% of meer bij de opslag van palletten!

Cornix, votre spécialiste en stokage et rangement possède son propre équipement pour fabriquer sur mesure vos racks à palettes

TraviRoll®
dynamische rekken

Dynamische stockage: op rollen of volgens het push-back-principe!

Vraag uw offerte!

Ons team van experten staat ter beschikking en geeft u advies om het palletrek te vinden dat perfect aansluit bij de afmetingen en het gewicht van uw goederen. In functie van de diepte, breedte en hoogte van uw magazijn helpen onze experten u om de optimalisatiemogelijkheden te kennen van uw palletrekken. Vraag onmiddellijk uw offerte aan.

Neem contact op