De diensten van CORNIX®

Verkoop van stockagesystemen

Sinds 1958 verkoopt de CORNIX® groep verschillende hoogstaande stockage- en opslagsystemen. In de loop der jaren breidden we ons gamma uit, om u vandaag een groot gamma aan rekken aan te bieden. Zo vindt u bij ons het systeem dat het beste aansluit bij uw behoeften, ongeacht uw sector en de voorwerpen die u moet opslaan (zware of lange voorwerpen, archieven, paletten, …).

Ontdek de producten
Cornix, votre fournisseur pour vos racks à palettes

Opmetingen & productie

Onze technisch-commerciële vertegenwoordigers begeleiden u van A tot Z, van ontwerp tot uitvoering. Vóór de productie van uw stockageoplossing komt er een team ter plaatse om uw behoeften te analyseren en om de afmetingen te controleren.

Deze werkwijze vormt een absoluut voordeel voor uw onderneming: hoe vaak is het al gebeurd dat u een uitstekend product kocht waar u achteraf niks mee kon doen omdat het niet was wat u nodig had?

Neem contact op

Montage & installatie

De veiligheid van uw installatie is essentieel. Daarom bieden we montage en installatie aan. Zo bent u zeker van een veilige en efficiënte montage door een team professionele monteurs die het product door en door kennen. Een bijkomende garantie voor u en uw personeel!

Voor bepaalde montages (hoger dan manhoogte en/of met te zware onderdelen) vereist het arbeidsreglement het gebruik van heftoestellen en hoogwerkers. In dat geval kunt u kiezen om uw eigen apparatuur aan onze medewerkers ter beschikking te stellen of om ze zelf te huren, ofwel kunnen wij er in uw plaats voor kijken.

Inspectie & herstelling

Ondanks de kwaliteit van onze producten en uw goede zorg kan het soms gebeuren dat er een foute handeling wordt uitgevoerd. Deze kunnen echter leiden tot ernstige schade van uw installatie en zo veiligheidsrisico’s met zich meebrengen voor uw medewerkers, ofwel uw producten beschadigen.

In veel Europese landen is het verplicht om een jaarlijkse controle van uw installatie te laten uitvoeren door de fabrikant. Voor intens gebruikte installaties is een controle zelfs elke zes maanden verplicht. Bovendien moet de eigenaar de installatie op regelmatige basis visueel controleren op eventuele beschadigingen en deze verhelpen.

Daarom biedt CORNIX® u een betaalbare inspectie aan: na de controle ter plaatse door 1 of 2 inspecteurs ontvangt u een rapport met alle beschadigingen, alsook een lijst van de onderdelen die vervangen moeten worden.

Een goedwerkende installatie biedt veel voordelen:

 • veilige werking
 • langere levensduur van uw installatie
 • grotere productiviteit
 • problemen vermijden
 • lagere onderhoudskosten

Geïnteresseerd? Vraag een inspectie ofwel een offerte voor onderdelen, voor een renovatie, aanpassingen, verbeteringen of een eventuele vervanging van beschadigde onderdelen.

Neem contact op

Rent a rack

Korte termijn behoeftes voor palletrekken ?
Een brand veroorzaakte een dringende stockage behoefte, Uw zaken gaan goed en U wenst extra stockage ruimte in afwachting van Uw bouwvergunning, U heeft seizoen gebonden stockage behoeftes, of U wenst Uw balans niet te belasten met tijdelijke investeringen ?
Overduidelijk heeft U extra palletrekken of stockage mogelijkheden nodig maar het is uiteraard niet aangewezen om extra palletrekken aan te kopen indien Uw vooruitzichten onvoorspelbaar zijn of Uw behoeftes slechts tijdelijk zijn.

In de plaats daarvan waarom geen korte termijn huur voor rekken bij CORNIX overwegen ?

Wij leveren en installeren palletrekken overeenkomstig Uw specificaties en wanneer de huurperiode afgelopen is komen wij de installatie ontmantelen en afvoeren.
Bijgevolg zal U niet blijven zitten met stockageruimtes die U niet verder kan gebruiken of met palletrekken die U niet langer nodig heeft en waarvan U niet af geraakt aan een aanvaardbare prijs.

Extra voordeel : met de huurformule i.p.v. te kopen belast U Uw balans niet met een kapitaal investering. U hoeft enkel een wekelijkse huurkost te boeken als algemene kosten.

Deze kost is inclusief montage, onderhoud en volledige bijstand van ons studiebureel teneinde U een correcte en precieze lay-out te bezorgen.

Dit wil zeggen dat wij de laatste technologie kunnen aanwenden om Uw behoeftes te analyseren hetzij op korte of middellange termijn.

Voordelen:

 • Huurcontracten vanaf 4 weken tot 5 jaar.
 • Het huurbedrag is inclusief montage & levering alsmede demontage & afvoeren van de rekken bij einde contract.
 • Een vaste prijs voor de volledige duur van Uw contract.
 • Snel en zonder zorgen en bovendien vermijdt U een dure investering waardoor U kapitaal vrij kan maken voor andere interessante projecten.
 • En bovendien zal Uw balans er beter uitzien.
 • Beschikbaar in de Benelux.
 • Wij gebruiken enkel palletrekken uit onze eigen productie teneinde de beste kwaliteit te garanderen.

Een zorgenvrij korte termijn contract nodig ? contacteer ons snel !

Neem contact op