Onze showrooms

CORNIX®, uw gespecialiseerde onderneming in stockagesystemen in België

De groep CORNIX®-REDIRACK® is een volledig Belgische onderneming. Na haar oprichting in 1958 in Wallonië kent onze productie- en verkooponderneming van stockage- en opslagsystemen een sterke groei in heel België. Hierdoor kunnen we begin jaren ‘80 een tweede showroom openen in Vlaanderen.

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze opslagsystemen. Daarom zijn al onze producten volledig vervaardigd in België, namelijk in onze fabriek te Nijvel. Bovendien voldoen ze aan de strengste Europese veiligheidsnormen (FEM).

Cornix, votre fournisseur pour vos racks à palettes

Twee toonzalen, één in Vlaanderen en één in Wallonië

Om zowel onze Vlaamse als onze Waalse klanten te kunnen ontvangen, beschikken we in beide Belgische landsdelen over een uitvalbasis. Daarom hebben we vandaag twee grote showrooms, één in Antwerpen en een andere in Nijvel.

Cornix fabrique et commercialise les gammes de racks à palettes TraviRack

Showroom Antwerpen

Cornix, votre spécialiste pour le stockage de produits de grande quantité et à grande rotation

Showroom Nijvel

Export binnen Europa

Onze producten worden via verschillende distributeurs verkocht in tal van Europese landen. In Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland of Luxemburg: onze verdelers helpen u het opslagsysteem te vinden dat het beste bij uw behoeften aansluit. Voor Nederland verkopen we rechtstreeks via onze vestiging te Doetinchem.

Ga naar de verdelers

De sterke punten van onze Belgische onderneming

Waarom op ons vertrouwen voor de aankoop van uw stockagesystemen? Het Belgische CORNIX® staat niet alleen dicht bij zijn klanten, maar staat ook voor:

Een gratis offerte zonder verplichting

Een grote voorraad producten

Een snelle levering

We kunnen onze standaardoplossingen aanpassen aan uw situatie

De plaatsing van uw oplossing op aanvraag

Hoogstaande producten die met het juiste onderhoud een heel leven lang meegaan

Adviseurs die ten dienste staan en uw situatie analyseren om zo de oplossing te vinden die het beste bij Uw behoeften aansluit

Neem contact op

Wenst u meer info over onze onderneming en onze producten? Wenst u advies van onze experten? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Wij staan zowel telefonisch als per e-mail ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op